Maker Faire Eindhoven 2023

Bouw je BEP

Home: Nederland

De Bouw je BEP robot-kit is uitdagend, innovatief en kunnen kinderen zelfstandig werken aan technische vaardigheden en een makers mindset. Daarnaast streven we ernaar om leraren te ondersteunen, zodat ze techniek kunnen integreren in hun onderwijs zonder dat ze zelf uitgebreide technische kennis nodig hebben. Hierdoor kunnen alle scholen, leraren en kinderen profiteren van de vaardigheden die Bouw je BEP biedt, waardoor ze kunnen groeien en zich ontwikkelen in de wereld van technologie.

https://bouwjebep.nl/
Bouw je BEP - Maker Faire Eindhoven

Makers

Joel van Wijngaarden Maker Faire Yearbook Photo

Joel van Wijngaarden

Bouw je BEP biedt een unieke combinatie van hoogwaardige robot bouwsets, boeiende E-learning, inspirerende workshops en deskundige ondersteuning. We begrijpen de behoeften van scholen, leraren en kinderen op het gebied van techniekonderwijs. Onze innovatieve aanpak stelt kinderen in staat om op een uitdagende en leuke manier technische vaardigheden te ontwikkelen, terwijl leraren worden ondersteund met de nodige tools en training. Met Bouw je BEP kunnen scholen en leraren het potentieel van elke leerling bereiken en hen voorbereiden op de technologische toekomst.

https://www.bouwjebep.nl/

What Inspired You to Make This?

Kinderen en leraren die enthousiast zijn voor techniek, maar niet weten hoe ze aan de slag kunnen en meer verdieping aanbrengen.

Do Not Miss out on Early Bird Tickets to Maker Faire Bay Area!

Days
Hours
Minutes
Seconds