Maker Faire Yearbook 2023

Projects

  • Reset
Found 33 Results

Tufte værk

Faire: Aarhus
Maker: Jane Langkilde
Home: Denmark
Kom og afprøv den populære tufting gun og vær med til at skabe et stort fælles tæppe værk Der vil være en masse lækkert genbrugsgarn klar til at lege med.

Byg dit eget spil

Faire: Aarhus
Maker: Marie Ravn
Home: Denmark
Design og byg dit eget spil af genbrugsmaterialer og skrald. Du bestemmer selv om det er bordfodbold, kuglebane eller noget helt tredje, du vil bygge. Så gå på opdagelse i de mange genbrugsmaterialer og skab dit helt eget spil, du kan få med hjem.

SurfaceStreams: Play and Pretend

Faire: Aarhus
Maker: Charlotte Guldbæk
Home: Denmark
Vi giver børn og deres venner/familie muligheden for at prøve SurfaceStreams, samt vores tilhørende app. Her kan man lege sammen på afstand ved at dele ens bordoverflade, og vores app kan manipulere, hvad der sker på baggrunden af bordoverfladen.

Open Space Aarhus

Faire: Aarhus
Maker: Open Space Aarhus
Home: Denmark
Open Space Aarhus er hackerspacet i Aarhus. Open Space Aarhus (OSAA) er en organisation, hvis primære arbejde ligger i at skaffe midler til at kunne leje og drive et centralt placeret sted, der kan bruges af organisationens medlemmer.

AU nørderne

Faire: Aarhus
Maker: Mogens Hinge
Home: Denmark
Vi er nørderne fra Aarhus Universitet som kommer og viser alle de dimser vi har frem. Der kan pilles og prøves, snakkes og nørdes.

Slagt en sofa med Faster Badaster

Faire: Aarhus
Maker: Annette Munk Landkildehus
Home: Denmark
Kom og vær med til at genanvende læder fra en sofa til fx små etuier og tasker, flettede armbånd, mindre æsker og nøgleringe. Der er skabeloner og værktøj til rådighed, så du nemt får et godt resultat med simple teknikker. Glæder mig til at se dig

Pimp your robot //Eduard

Faire: Aarhus
Maker: Eduard
Home: Denmark
Pimp your robot! Vi medbringer laserskærere, akrylbøjer, folieskærer, 3D printer, lodegrej, heat Press og sublimationsprint. (Hvis man ikke har sin egen robot, kan man købe og samle en hos os for 25,- alt inkl.).

Remote Controlled Tricycle-Riding Puppet

Faire: Aarhus
Maker: Donald Bell
Home: Denmark
I modified a tricycle so that it can be remotely controlled with a small puppet riding on top. The project uses a combination of robotics, crafting, and 3D printing.

Rejs med til Bamsernes Planet!

Faire: Aarhus
Maker: Ole Caprani
Home: Denmark
Mød Bamseværten på planeten, byg i bamseværkstederne. Besøg Bamseslagteriet, skil bamser ad, find Bamsefabrikken, sæt bamsedele sammen og få liv i en bamserobot med lysdioder, motorer og robotbyggedele. Byg huse i BamseQuber, kør ræs i bamsebyen.

MakeKit, Made in Norway

Faire: Aarhus
Maker: MakeKit AS
Home: Denmark
MakeKit lager micro:bit tilbehør og gjør-det-selv kit med håndverk og programmering. Vi holder til på en gammel radiofabrikk i Oslo produserer det meste selv. Prøv en såpeboblemaskin, en svevebil og mye annet sjovt!

Já na tom dělám, z. s. (I am working on it, NPO)

Faire: Aarhus
Maker: Já na tom dělám, z. s.
Home: Denmark
We are a team of people who support creative thinking. We organize creative workshops teaching you how to reuse throwaway materials. On our workshops you can make for example a wallet from old audio cassettes.

Repair Café

Faire: Aarhus
Maker: Repair Café Aarhus
Home: Denmark
We will repair and/or help people to repair their bikes, clothes and small electric appliances (toaster, lampe, blender...).

Lær at sy usbekisk patchwork

Faire: Aarhus
Maker: Usbekiske initiativer forening
Home: Denmark
Workshop handler om syning af usbekisk patchwork som er en anderledes måde at upcycle stofrester. Derudover, deltagerne kommer til at bruge usbekisk håndvævet stof adras som anvendes til traditionel usbekisk patchwork - Quroq. Målgruppen: Voksne

Labitat

Faire: Aarhus
Maker: Labitat
Home: Denmark
Labitat er at hackerspace i København, og vi vil ta' en række projekter med og vise frem, måske også nogle ikke helt færdige projekter, som vi under arrangementet kan bringe lidt videre. Hvis du er nysgerrig, så kig forbi og spørg endelig.

Captain Credible

Faire: Aarhus
Maker: Daniel Lacey-McDermott
Home: Denmark
Come and make a micro:bit orchestra with Captain Credible! Build a musical robot, make it bang some things, play music together! Get a highscore in ”micro:bit orchestra hero”!

LEGO® – Build the Change

Faire: Aarhus
Maker: Line Rasmussen
Home: Denmark
Kom og vær med til at bygge en bæredygtig fremtid! Vi skal lære om planetens bæredygtighedsudfordringer, lege os frem til gode idéer, bygger idéerne med LEGO klodser og dele vores idéer med hinanden.

Frit skabende broderi

Faire: Aarhus
Maker: Rita Ballegaard
Home: Denmark
Workshop i broderi og stofcollage. En leg i farver, strukturer og sting. Kræver ingen særlige forudsætninger. Alle materialer er til din rådighed. Min stil kan ses på Instagram -Rita Ballegaard. Alle hjælpes på vej i et lille kunstværk.

Plante Sensorium

Faire: Aarhus
Maker: Margrete Lodahl Rolighed
Home: Denmark
Hvis moder jord kunne synge, hvilken sang vil hun synge? I denne interaktiv installation vil du opleve planter, som synger og levendegøres. Du kan bevæge dig rundt blandt planterne, røre ved dem, og gå på opdagelse i deres symfoni.

Ice for Kids

Faire: Aarhus
Maker: Søren Cip Nielsen
Home: Denmark
Isskulptur workshop for børn, hvor man kan lave sin helt egen isskulptur. Billedhugger, Søren Cip Nielsen fra Ice Team, guider børnene undervejs i workshoppen og har alt det grej, der skal bruges.

Professor P. Koch & Associates Steampunk Crafting Company

Faire: Aarhus
Maker: John Alex Hvidlykke
Home: Denmark
Steampunk er alternativ historie, hvor ting, som vi kender i dag, blev opfundet i Victoriatiden. Steampunk er både mode, litteratur og rollespil. På standen demonstrerer vi håndværk i steampunkstil.

Uni Krea

Faire: Aarhus
Maker: Emma Brown
Home: Denmark
(UDSOLGT) Kunne du tænke dig, at lave keramik fra bunden? Uni Krea stiller op med alt det du skal bruge til at forme i ler. Efter 3 uger kan du afhente din unik keramik kreation, klar til brug derhjemme.

Tv-maskinen

Faire: Aarhus
Maker: Jan Bertelsen
Home: Denmark
De besøgende kan via et webcam se sig selv på tv-maskinen. Billedet dannes af en roterende kartonskive med 32 huller. Apparatet er en kopi af verdens første seriefremstillede tv-apparat, der blev solgt af Baird Television i England fra 1930.

Makers and Breakers.

Faire: Aarhus
Maker: Søren Poulsen
Home: Denmark
Prøv at lodde eller programmere robot bil.

Unikinders ApS

Faire: Aarhus
Home: Denmark
Ved Unikinders stand kan børn få muligheden for, at bygge deres egen trøje. Unikinders har gjort det sjovt og nemt, at skifte design og motivet på sit tøj, uden at skifte tøj.

Do Not Miss out on Early Bird Tickets to Maker Faire Bay Area!

Days
Hours
Minutes
Seconds